wie

Gooitz » wie

gooitz is het bedrijf van Gooitske Zijlstra (’69), een enthousiaste in Zwolle wonende Friezin die opstart, aanjaagt en waarmaakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met een dosis aanstekelijke enthousiasme en een niet lullen maar poetsen mentaliteit zorg ik ervoor dat de ideeën op een onderscheidende manier, stap voor stap opgestart, aangejaagd en waargemaakt worden: “engage through inspiration.”

Werk je met mij samen dan is dat een investering in een open, eerlijke en authentieke aanpak. Met altijd het gezamenlijke doel in het vizier voor een succesvolle en plezierige samenwerking, waar ik soms een kritische noot laat horen om partijen scherp te houden. Ik vind het leuk en wordt heel blij als ik mensen in beweging weet te krijgen en te houden.

energie verbinden
Werk je met mij samen dan kun je verwachten dat je kennis gaat maken met mijn netwerk. Ik breng je in contact met bevlogen professionals die niet alleen de skills hebben, maar ook nog eens gewoon hele fijne mensen zijn. Onderdeel van mijn werk is het managen van energie en verbinden van de juiste mensen. Ik weet zeker dat je er hele mooie contacten aan over gaat houden.

ervaring
Met jarenlange ervaring als projectleider, concept(be)denker, productmanager, business developer, sociale media aanjager, off- en online uitgever, verbinder, aanjager en waarmaker kan ik jou helpen van idee tot uitvoeren van je plannen. Ik ben op mijn best als we een ambitieuze deadline afspreken met een kop en een staart, we houden daarbij twee benen op de grond. Mijn motto ik in beweging, jij in beweging, wij in beweging. Bekijk mijn linkedin profiel hier.


gooitz
 wil in een opdracht uitgedaagd worden en de opdrachtgever positief verrassen met het resultaat. Werkt graag in een dynamische omgeving, waar open en eerlijk wordt gecommuniceerd, ruimte is voor ontwikkeling, creatieve vrijheid, rekening houdend met de randvoorwaarden die de opdrachtgever stelt.
Is creatief en op de hoogte van trends en inspireert mensen graag in creatieve sessies om er in de praktijk mee aan de slag te gaan.

word jij mijn nieuwe opdrachtgever?
Wil jij je idee waarmaken en heb jij iemand nodig die opstart, aanjaagt en mee helpt waarmaken? Of wil je mijn inhuren voor een klus die geklaard moet worden?
Je kunt mij telefonisch bereiken op 0614391116 of mailen naar gooitske@gooitz.nl. Dan help ik jou succesvol opstarten, aanjagen en waarmaken!

gooitz: “leuk om mee te werken!”

je kunt mij ook volgen via deze social media kanalen
© Copyright 2011 Gooitz | Website door Friks Web & Marketing