waar

Gooitz » waar

Aanjager en waar(de)maker Modern Noaberschap


“We leven niet in een verandering van tijdperk, maar in een tijdperk van verandering” om maar met de woorden van professor en kantelman Jan Rotmans te spreken.
De samenleving is heel hard aan het veranderen. Zowel voor de overheid als voor de inwoners van Nederland komen er grote veranderingen aan. De provincie is al geruime tijd op zoek hoe zij vernieuwing kan doorvoeren in haar manier van werken en besturen. De participatiemaatschappij, de doe-democratie; het zijn termen waar de provincie actief mee aan de slag is. Ook staat Provincie Overijssel voor grote dilemma’s en meerdere opgaven, wanneer heeft welke partij welke rol? Wat kunnen de inwoners zelf en waar hebben ze de overheid bij nodig en waarom? Zo ook voor het Openbaar vervoer in de provincie staan er grote veranderingen op stapel. Met Route3.0 zijn wij op zoek gegaan naar alternatieven voor OV. Lees hier meer over de Modern Noaberschap>>


Verkenner en programmamaker Gemeente Zwolle

Spoorzone Hanzeland is een belangrijk ontwikkelgebied voor Zwolle. Uitstekende bereikbaarheid en veel ontwikkel potentie. Het centrale plein van Spoorzone Hanzeland (Lübeckplein) is niet levendig. Leegstand in kantoorpanden komt leefbaarheid en uitstraling niet ten goede.
Verkenning marktpartijen die mee willen doen en denken in pilot ontwikkeling, waar allerlei initiatieven en activiteiten samenkomen.
 De invulling van deze plek is een startpunt om sociale kwaliteit in Hanzeland/Spoorzone op gang te brengen, naast de ruimtelijke ontwikkeling die op het moment in volle gang is. Lees hier meer over de Spoorzone Hanzeland>>


Aanjager en waarmaker voor SASSENSTRAAT ALLICHT

Sassenstraat Allicht is een community en lichtproject in de openbare ruimte. De Sassenstraat in Zwolle is één van de oudste winkelstraten van Zwolle.
Doel van dit project: 1.) Een ontmoetingsplaats creëren waar wonen, winkelen en werken centraal staat en daarmee het commercieel potentieel vergroten. 2.) Meer traffic genereren door stopkracht te creëren. 3.) Verbinding tussen ondernemers, bewoners, pandeigenaren, CityCentrum, Gemeente Zwolle, Starlight BV Heino en de bewoners van de stad Zwolle. Met dit unieke lichtproject dragen we bij aan de ambitie van Zwolle om de meest gastvrije stad te worden. lees hier meer over Sassenstraat Allicht>>


Initiatiefnemer Zwolse Peperz


Het doorgeven van het ‘goede Zwolse leven’, dat is de missie van Zwolse Peperz. Als Zwollenaren dragen we allemaal bij aan de goede sfeer van de stad. Daarom staan bij Zwolse Peperz onze stadsgenoten centraal.
Zwolse Peperz is een gloednieuw online stadsmagazine met alleen maar verhalen met een ‘happy end’!
Lees hier meer over Zwolse Peperz>>


Member Hanzelab

Hanzelab is een multidisciplinair netwerk van betrokken, ondernemende en creatieve professionals met hart voor de stad en regio Zwolle. Online en tijdens Hanzelab sessies delen zij hun kennis en ideeën om Zwolse organisaties en Zwolse goede doelen en initiatieven verder te helpen.

Een probleem, vraag of goed idee waar je niet verder mee komt?
Lees hier meer over Hanzelab>>


E+E PROJECTMANAGEMENT BV 

Coördineren (managen, regelen, organiseren) nieuwbouw, verbouw en renovatie projecten voor opdrachtgevers in de retail, horeca, alsook kantoren en bedrijfspanden, soms een luxe villa en af en toe een appartementen complex. Noem een prestigemerk, of ze hebben ervoor gewerkt.

lees hier meer over E+E Projectmanagement >>


POPSICLE Design that rocks your world

2011 is de start gemaakt met woonlabel POPSICLE. Popsicle staat voor eigenzinnige woonproducten die je huis een boost geven en waarmee je je kunt onderscheiden. Popsicle houdt van verrassingen, maar speelt ook met herkenbaarheid.

Er worden samenwerkingen gezocht met Nederlandse leveranciers en productiebedrijven die dezelfde waarden delen als wel dezelfde betrokkenheid en hoge kwaliteits standaard hebben als Popsicle.

lees hier meer over Popsicle stuff >>

Ingrid van der Veen over GOOITZ

“Samen met Gooitz heb ik gewerkt aan een businessplan voor mijn woonlabel Popsicle. Naar aanleiding van het Business Model Generation hebben we een canvas gemaakt.  Gooitske is een inspirerend en enthousiasmerend persoon met kennis van zaken. Ze werkt planmatig en is betrokken bij je proces, o.a. door je regelmatig te voeden met leuke blogs, tips, events, etc.

Als je wilt innoveren, weet je vaak vooral dat je wilt innoveren, maar heb je de juiste handvaten niet. Gooitske reikt je deze aan met een duidelijke aanpak door op de juiste wijze de doelgroep te bereiken, aan te spreken en te overtuigen met de aanpak.

Ze doet research naar de trends in je sector en geeft je inzicht in de mogelijkheden en kansen voor je bedrijf. Kortom: ” Gooitz, leuk en verhelderend om mee te werken!”

Ingrid van der Veen – Popsicle, design that rocks your world, december 2011


Daarnaast werkt GOOITZ aan een aantal eigen initiatieven:

Concept (be)denker en eigenaar BLIND BOXED ART

Blind Boxed Art; een idee van kunstenaar Jerry van der Bol en concept(be)denker Gooitske Zijlstra van gooitz.

Blind Boxed Art is een webshop waar je maar één product kunt kopen. Op de site Blind Boxed Art word je verleid om ‘blind’ een kunstwerk te kopen. De kunst op Blind Boxed Art is figuratief en modern; ieder kunstwerk wordt met passie handgemaakt door Jerry van der Bol. Dat maakt elk schilderij, met een afmeting van 20×20 centimeter, uniek. Kijk ook op FB Blind Boxed Art, Twitter @blindboxedart


Oprichter en initator WOEFSTOK FESTIVAL

Een lifestyle festival voor honden en hun baasjes. Uniek in Nederland, waargemaakt in Zwolle najaar 2012. Kom met je hond spelen, relaxen, daten, eten en zweten in de velden van WOEFSTOK. In samenwerking met Inèz van der Voet. Meer weten, exposeren, sponsoren? Contact mij!

Kijk ook op FB Woefstok, Twitter @woefstok


One team to translate the story of your product, company, brand or service in one single shotInitiator SINGLE SHOT MOVIES

 

Single Shot Movies maakt geënsceneerde fotografie en is een samenwerking tussen fotograaf Ron Greve van RG Fotowerk, art director Ingrid van der Veen van Zijwind en business developer Gooitske Zijlstra van gooitz.

Kijk ook op Twitter @singleshotmovies  en  Facebook SingleShotMovies Meer weten? Contact mij!


Werkgevers waarvoor Gooitske Zijlstra de afgelopen jaren, in verschillende rollen in loondienst heeft gewerkt:

Grote Plannen BV | New Business Development bij NDC|VBK de Uitgevers | Mensenlinq BV | NDC Mediagroep | Friese Pers BV.


Kijk voor meer informatie en projecten op LinkedIn


 

je kunt mij ook volgen via deze social media kanalen
© Copyright 2011 Gooitz | Website door Friks Web & Marketing