toe-de-loe – toiletwinkel

gooitz » toe-de-loe – toiletwinkel

foto via www.2theloo.com/nlfoto via www.2theloo.com/nl

Toe-de-loe zo spreek je 2theloo uit, is een bijzonder en vernieuwend retailconcept .

Het concept is bedacht op basis van een behoefte die herkenbaar is voor heel veel mensen. Je bent aan het shoppen en moet ontzettend nodig plassen, maar je kunt nergens terecht, of op hele vieze wc’s.

2TheLoo is het antwoord op deze behoefte. Het is in 2011 ontstaan omdat de bedenkers het vreemd vonden dat het op drukke plaatsen moeilijk is een schone wc te vinden, terwijl je die daar het hardst nodig kunt hebben.

Op 17 februari 2011 is de eerste toiletwinkel in Amsterdam geopend. Het afgelopen halfjaar zijn er meer vestigingen geopend, o.a. in Amstelveen, Rotterdam, Utrecht, Antwerpen, Waasland en Warschau. 2theloo richt zich voornamelijk op winkelcentra, winkelstraten en treinstations. Op dit moment wordt de formule uitgerold in verschillende steden in Nederland en elders in Europa.

Behalve schone wc’s biedt ze aanverwante diensten, zoals een shop met toiletgerelateerde producten en soms zelfs een koffiecorner.

2theloo verleent met haar concept de beste service binnen een aangename, schone toiletervaring. Daarnaast verrast ze ook met speciale wc-designs van kunstenaars, illustratoren en vormgevers.
Klik hier als je meer wilt lezen over 2theloo >>

je kunt mij ook volgen via deze social media kanalen
© Copyright 2011 Gooitz | Website door Friks Web & Marketing