the love revolution

gooitz ยป the love revolution

Getriggerd door een optreden van een band in De Wereld Draait Door van vrijdag 18 januari kreeg ik zin om Lenny Kravitz te luisteren. Lenny Kravitz is een artiest waar ik altijd naar kan luisteren omdat hij liedjes maakt vanuit zijn hart, zingt over wat hij meemaakt en op het podium helemaal los gaat. Dat hij ook nog eens the looks heeft is mooi meegenomen.

It’s time for the Love Revolution!
Ik draai liedjes van zijn achtste studio album “It’s time for the love revolution.” Dat album krijgt bij de release in 2008 de beste beoordeling in jaren en volgens het muziekmagazine Rolling Stone is het album het beste dat Kravitz ooit heeft gemaakt. Ik ben het volledig met Rolling Stone eens!

Ik bekijk ook nog een interview [bijgaand], wat dezelfde titel draagt als het album. Daarin legt Kravitz uit hoe het album tot stand is gekomen en terwijl ik luister naar het interview krijg ik een heel warm gevoel. Ik zit behoorlijk in een vakantieblues en dan ineens valt het kwartje, het is tijd voor een revolutie, die van de liefde! Weg met al die negatieve bullshit!

Liefde is: positieve energie
Want liefde brengt positieve energie in het leven en jij kunt daar een deel van uitmaken! En het is ook nog eens funky volgens Kravitz!
Het maakt niet uit welke uitdaging het leven jou geeft, bring it on. En de revolutie van de liefde begint met communicatie en niet alleen verbinden, echt met elkaar praten. Het begint allemaal van binnenuit. It’s the love revolution!

Wil jij je positieve energie met mij delen? >>

je kunt mij ook volgen via deze social media kanalen
© Copyright 2013 Gooitz | Website door Friks Web & Marketing