Schone IJsseloevers

gooitz ยป Schone IJsseloevers

Afgelopen dinsdag 28 september was de eerste live meeting met het netwerk Schone IJsseloevers en tevens mijn eerste meeting met dit netwerk in mijn nieuwe rol als community manager. We hebben over korte en lange termijn gesproken en er is veel waardevolle input opgehaald waarmee Jessica van Amerongen en ik een eerste schets gaan maken, zodat we een gezamenlijk vertrekpunt bepalen om van een passief naar een actief netwerk te werken en mooie plannen uit te voeren.

Daarnaast was het een schitterende dag aan de IJssel bij Paviljoen Hanzezicht, direct aan de rivier met fantastisch uitzicht op Kampen.

 

Merijn Tinga ~ Plastic Soup Surfer heeft ter ondersteuning van onze zoektocht een schitterende boodschap gestuurd: “Dingen doe je niet alleen, maak die volgende stap, maak verschil!” En daarmee trapten we de meeting af en hadden we een prachtig vertrekpunt. Dankjewel Merijn dit was precies de toon. Tot snel.

Klik op de link: VIDEO GROET VAN MERIJN TINGA AAN DE COMMUNITY SCHONE IJSSELOEVERS

 

Ben je nieuwsgierig naar de community? Neem dan contact met ons op, we vertellen je graag over de samenwerking en brengen je met alle plezier met partijen uit ons netwerk in contact.

je kunt mij ook volgen via deze social media kanalen
© Copyright 2021 Gooitz | Website door Friks Web & Marketing