MIK OP DE MAAN!

gooitz » MIK OP DE MAAN!

Een poosje geleden vroeg Erik van der Spek uit Zwolle of ik mee wilde werken aan zijn podcast ‘Mik op de Maan!’ Ik heb ja gezegd omdat ik het tof vond dat hij dit initiatief heeft genomen. Het was ook spannend, omdat je hoopt dat je internetverbinding goed blijft (je weet het niet) en omdat je iets zegt wat voor altijd ergens online staat. Ik ben benieuwd wat jullie van de podcast vinden. Ik vond het erg leuk om aan mee te werken. Klik hier om de podcast met mij te beluisteren. 

‘De omgeving van de mensen is de medemens.’ – Jules Deelder.
De quote van Jules is mijn favoriete ‘mensen’ quote. Mijn fascinatie is hoe mensen in de (openbare) ruimte bewegen ten opzichte van de bebouwde ruimte.  Waarom mensen zo bewegen en waarom niet. Hoe en wat je eraan kunt veranderen. En door middel van de methode Placemaking help ik om een plek te identificeren en gaan we aan de slag met mensen, onze leefomgeving en programma.

 

Wil je meer verhalen horen van mensen die op de maan mikken? Check deze link. 

je kunt mij ook volgen via deze social media kanalen
© Copyright 2020 Gooitz | Website door Friks Web & Marketing