JongerenTop IJssel – oproep!

gooitz » JongerenTop IJssel – oproep!

Jongerentop IJssel – Organisatieteam gezocht!

Wij werken met een groot team Schone IJssel aan een plasticvrije IJssel in 2030. We hebben een hele toffe vraag voor jongeren tussen de 15 en 25 jaar. Want in juni 2025 wordt er een Jongerentop IJssel georganiseerd met als doel: een plasticvrije en schone IJssel in 2030 

 

Wil jij een verschil maken voor onze geliefde IJssel en werken aan een plasticvrije, schone toekomst? Dan is dit jouw kans om samen met gelijkgestemde jongeren actie te ondernemen!

Wie zijn wij?
Schone IJssel is een burgerinitiatief dat zich inzet voor een voor de prachtige rivier de IJssel. Ons doel is duidelijk: een plasticvrije IJssel in 2030. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

 

 

Wat houdt het in?
In juni 2025 organiseren we de Jongerentop IJssel, een platform waar jongeren tussen de 15 en 25 jaar het voortouw nemen in het bespreken en oplossen van de uitdagingen rondom een Schone IJssel. We zoeken ongeveer 20 enthousiaste jongeren die willen helpen bij de ontwikkeling, organisatie en inhoud van deze top.

Wat bieden wij jou?
Dit is een unieke kans om jouw stem te laten horen en een concrete bijdrage te leveren aan een van de grootste vraagstukken van onze tijd. Je zult samenwerken met professionals uit verschillende vakgebieden, waarbij je waardevolle kennis en ervaring opdoet die jouw rugzak zal vullen voor de toekomst.

Wat zoeken we in jou?
Ben jij iemand met goede ideeën, organisatietalent, onderzoekskwaliteiten en communicatieve vaardigheden? Ben je creatief, origineel en gedreven om verandering teweeg te brengen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Hoe meld je je aan?
Grijp deze kans en meld je aan via het aanmeldformulier onderaan deze link.


Laten we samen de handen uit de mouwen steken en een positieve impact maken op de toekomst van de IJssel!

je kunt mij ook volgen via deze social media kanalen
© Copyright 2024 Gooitz | Website door Friks Web & Marketing