it’s Delicious

gooitz » it’s Delicious


Sinds ik in Zwolle woon is Delicious aan de Melkmarkt in Zwolle een van mijn favoriete winkels. Als ik daar binnenstap wordt ik hartelijk ontvangen door het personeel, wat goed geïnformeerd is over de laatste mode en een eerlijk advies geeft. Er hangt een gevarieerde collectie die onderling goed te combineren is.

Al Jarenlang is Delicious een van de meest toonaangevende fashion stores van Nederland met een grote bekendheid in het noorden en oosten van het land. Delicious staat voor; Jeans, Fashion en Lifestyle voor vrouwen en mannen.

Dat komt omdat we net die twist in het samenstellen van de collectie weten te vinden waardoor we ons onderscheiden van anderen. Zeker in deze tijd van individualisme onderkennen we het belang van een “eigen” uitstraling. Wij beschikken over het figuurlijke blauwe bloed en passie voor mode en kleding om uit onze collectie datgene naar voren te halen dat een ieder persoonlijk aanspreekt. Om dat te kunnen doen voeren we uiteraard de merken die op dit moment de juiste snaar weten te raken bij de modebewuste fashion addict.
klik hier als je meer wilt weten over Delicious >>

je kunt mij ook volgen via deze social media kanalen
© Copyright 2011 Gooitz | Website door Friks Web & Marketing