hier is gooitz!

gooitz » hier is gooitz!


 Yesss hier is gooitz en mijn site is live! Wat is dat gaaf zeg!

Dankzij de betrokken medewerkers van Friks Web & Marketing is mijn
eigen site vanaf vandaag een feit! Jerry van der Bol (Gestift) heeft het character voor mijn huisstijl gemaakt.

Het maakt volgens mij niet uit, of je nu een grote of kleine onderneming start,
het is een zo’n mijlpaal die je niet snel vergeet. Als dat geen goed begin van
een nieuw jaar is *blij*.

In de afgelopen periode ben ik mijn eigen onderneming – gooitz – gestart  hoe spannend is dat! Kan ik jullie eindelijk vertellen wat ik allemaal doe, met wie, voor wie. Wat mij zoal bezighoudt in het dagelijkse leven, welke mensen ik tof vind en mij inspireren, welke kunst ik mooi vind en wat kunst kan betekenen, waarom klantbeleving belangrijk is, met welke mooie concepten ik bezig ben,
met wie ik samenwerk etcetera.

Wat ik nog veel spannender vind is dat ik misschien wel met JOU ga samenwerken! Omdat je wel eens anders wilt leren kijken. Kansen en mogelijkheden van nieuwe ontwikkelingen en andere terreinen wilt gaan ontdekken. Inzicht, inspiratie, advies en ondersteuning nodig hebt op het gebied van businessdevelopment en/ of conceptontwikkeling.

Of gewoon omdat je mij wel eens in levende lijve zou willen ontmoeten?!
Ik nodig je graag uit voor een koffiedate!  Ik hou van een lekkere hazelnoot latte en welke koffie vind jij lekker?

Groetjes Gooitske

je kunt mij ook volgen via deze social media kanalen
© Copyright 2012 Gooitz | Website door Friks Web & Marketing