get me started

gooitz » get me started

succesvol opstarten?
Je loopt al een tijdje rond met een idee, alleen is het daar tot nu toe bij gebleven. Wat wil je nu eigenlijk precies maken of bieden en voor wie? Welke partijen zijn voor jou interessant om jou idee een stap verder te krijgen? Kun je benodigde denkkracht en kwaliteit in je eigen netwerk vinden of moet je juist op zoek buiten je netwerk voor waardevolle kennis, investering in tijd, kwaliteit of geld? Is jou idee wel onderscheidend genoeg? Hoe krijg je het idee gefinancierd? Kortom, waar moet je beginnen? Gooitz helpt jou succesvol opstarten met “Get me started card.”

succesvol aanjagen?
Je hebt al tijden een uitgewerkt concept liggen, alleen kom je geen stap verder. Je hebt het gevoel dat de juiste mensen niet zijn aangesloten en het project gaat niet volgens plan. De energie tijdens het proces vervliegt door verschillende oorzaken en je hebt nieuwe energie nodig om het concept naar een volgende stap te brengen. Het stoort je dat je niet een stap verder komt, alleen heb je zelf geen tijd om het op te pakken. Kortom, waar moet je beginnen? Gooitz helpt jou concept succesvol aanjagen met “Get me started card.”

succesvol waarmaken?
Je hebt hulp nodig om het project te maken, omdat je te weinig tijd hebt of het je aan de juiste kennis ontbreekt. Je kunt geen geschikte creatief vinden in je netwerk die jou concept de juiste visuele waarde geeft? Je bent op zoek naar een marktpartij die zorgt voor een waardevoller concept, alleen wil je dat ook op een onderscheidende wijze? Kortom, je hebt hulp nodig om de laatste stappen te maken. Gooitz helpt jou succesvol waarmaken met “Get me started card.”

hoe werkt de Get me started card?
Deze afspraken kaart is bedoeld voor bedrijven en personen die graag een stap verder willen komen met het succesvol opstarten, aanjagen en waarmaken van hun idee of concept! We spreken een vast bedrag per uur af en gaan aan de slag volgens de afspraak die we samen maken.
Wil jij afspreken of weet je iemand die hulp nodig heeft om op te starten? Neem contact op of stuur mijn gegevens door. Dan maken we snel een afspraak!

get me started card

hoe gaat Gooitz te werk

Met een dosis aanstekelijke enthousiasme en een niet lullen maar poetsen mentaliteit zorg ik ervoor dat de ideeën op een onderscheidende manier, stap voor stap opgestart, aangejaagd en waargemaakt worden: “engage through inspiration.”

Werk je met mij samen dan is dat een investering in een open, eerlijke en authentieke aanpak. Met altijd het gezamenlijke doel in het vizier voor een succesvolle en plezierige samenwerking, waar ik soms een kritische noot laat horen om partijen scherp te houden. Ik vind het leuk om mensen in beweging te krijgen en te houden.

Werk je met mij samen dan kun je verwachten dat je kennis gaat maken met mijn netwerk. Ik breng je in contact met bevlogen professionals die niet alleen de skills hebben, maar ook nog eens gewoon hele fijne mensen zijn. Onderdeel van mijn werk is het managen van energie en verbinden van de juiste mensen. Ik weet zeker dat je er hele mooie contacten aan over gaat houden.

Met jarenlange ervaring als projectleider, concept(be)denker, productmanager, business developer, sociale media aanjager, off- en online uitgever, verbinder, aanjager en waarmaker kan ik helpen van idee tot uitvoeren van de plannen. Ik ben op mijn best als we een ambitieuze deadline afspreken met een kop en een staart, we houden daarbij twee benen op de grond. Mijn motto ik in beweging, jij in beweging, wij in beweging.

De “Get me started Card” wordt hét startpunt om jou letterlijk op te starten, op weg te helpen, een extra duwtje in de goede richting te geven.

 

Afspreken? Ik help je succesvol opstarten, aanjagen en waarmaken.

 

je kunt mij ook volgen via deze social media kanalen
© Copyright 2014 Gooitz | Website door Friks Web & Marketing