genominieerd cultuurcongres award 2014

gooitz » genominieerd cultuurcongres award 2014

Te gek en apetrots! Het licht-, en communityproject Sassenstraat Allicht is één van de drie genomineerden voor de Cultuurcongres Award 2014!!  Wat een mooi compliment voor Gooitz!

Deze Award wordt toegekend door het Cultuurcongres Overijssel. Deze organiseert netwerkbijeenkomsten voor een breed cultureel werkveld. De Award wordt toegekend aan het project dat het meest bijgedragen heeft aan het thema “samenwerking.’ De verkiezing voor de Award vindt plaats tijdens het Cultuurcongres op vrijdag 14 februari.

Het Cultuurcongres Overijssel
Het Cultuurcongres Overijssel is een netwerkbijeenkomst voor een breed cultureel werkveld. Iedereen die actief is op het gebied van kunst en cultuur is van harte welkom. Op het congres zullen inspirerende sprekers kennis delen over actuele ontwikkelingen in de maatschappij en op het gebied van cultuur. Deelnemers kiezen een ‘op maat’ programma om zoveel mogelijk aan te sluiten bij hun eigen informatiebehoefte.

Cultuurcongres Overijssel 2014 heeft ‘samenwerking’ als centraal thema. Inspirerende en succesvolle samenwerkvoorbeelden (binnen de branche of met partijen buiten de branche) uit Overijssel horen thuis op dit congres.
<<klik hier voor het programma van Het Cultuurcongres Overijssel 2014>>

je kunt mij ook volgen via deze social media kanalen
© Copyright 2014 Gooitz | Website door Friks Web & Marketing