Mantuary.nl

gooitz ยป Mantuary.nl

Mijn eerste blog voor Mantuary staat vandaag online en vanaf deze week ben ik gast-blogger voor Mantuary.nl. Ik schrijf daar over kunst die ik gaaf, mooi, bijzonder of spraakmakend vind. Mantuary is een Nederlands online lifestyle magazine voor mannen met nieuws over fashion, gadgets, art, tech, film en streetstyle.

Mijn eerste bijdrage op Mantuary.nl gaat over de betoverende kunst van de Japanse kunstenaar Riusuke Fukahori. <<klik hier om naar de blogpost te gaan>>

Mijn tweede bijdrage gaat over Miss Van, een van de eerst vrouwelijke graffiti artiesten. <<klik hier om naar de blogpost te gaan>>

Mijn derde bijdrage gaat over Vlieger & Vandam, Dutch designers. <<klik hier om naar de blogpost te gaan>>

Mijn vierde bijdrage gaat over de bijzondere kunstenaar Mike Stilkey – Discared Romance. <<klik hier om naar de blogpost te gaan>>

je kunt mij ook volgen via deze social media kanalen
© Copyright 2013 Gooitz | Website door Friks Web & Marketing