De achterkant

gooitz » De achterkant

Wat heb ik tof werk. En ben ik een bofkont om programmeur van Club Cele te zijn! Dan werk je namelijk met bijzondere en gedreven mensen samen om programma’s te maken voor Zwolle en de regio.

Bij Club Cele maken wij vanaf september de serie “Voedsel des vaderlands.” Wij wisselen kennis uit over waar je eten vandaan komt, maken mensen bewust van wat je eet en wie het maakt en niet onbelangrijk we laten het je ook proeven op 18 december. In de programma’s nodigen we mensen uit die ons wat kunnen leren. Ik lees tegenwoordig alle verpakkingen, of ik weet wat er staat? Nee, lang niet altijd, maar ik ben er wel kritisch op en wordt steeds bewuster van de keuzes die ik maak.

Draai die verpakking maar om
Daarom ontvangen we bij Club Cele zo nu en dan mensen bekent van tv programma’s. Programma’s die ons bewust maken dat het omkeren van de verpakking echt de moeite waard is. Gisteravond was Teun van de Keuken te gast over zijn nieuwste boek Supermarktsurvivalgids. Naast auteur is hij journalist en presentator van het programma Keuringdienst van Waarde en De Monitor. Het was een hele leuke avond waar we hebben gelachen, verbaasd zijn geweest en meer van dat. Dat je een verpakking voor omelet met prei en ui koopt waar je zelf nog prei en ui moet toevoegen bijvoorbeeld. De luizen die op de schil van niet biologisch citroenen zit.

Wij vinden het leuk om onze gasten duurzaam welkom te heten en daarom werken wij samen met Arjan Kok van de Fietstaxi in Zwolle. Met plezier!

Op de groepsfoto van links naar rechts: Florine Rubingh, Martijn van Hese, Teun van de Keuken, Gooitske Zijlstra en Marike Boonstra. 

Kom gerust eens langs en wie weet zetten we jou in beweging!

#voedseldesvaderlands #cafe02 #teunvandekeuken #zwolle #Supermarktsurvivalgids #meetup #clubcele #zetdestadinbeweging #zwolsetheaters #zwolle #agrifood

je kunt mij ook volgen via deze social media kanalen
© Copyright 2018 Gooitz | Website door Friks Web & Marketing