Creatieve Tuin

gooitz » Creatieve Tuin

Maandag 5 mei 2014 vindt in Zwolle de 24ste editie van het Bevrijdingsfestival Overijssel plaats. Ik mag namens Niek van der Sprong Producties uit Zwolle de creatieve area hosten.

 


Terugblik van Bevrijdingsfestival Overijssel 2013

Zwolle is één van de 14 steden waar een Bevrijdingsfestival georganiseerd wordt en is zeker het tofste festival van Bevrijdingsfestival Nederland! Dit jaar zal voor de eerste keer een Windesheim-area worden ingericht in de ‘Bloementuin’. Hier strijkt het kennistheater neer, waar boeiende verhalen over vrijheid in de breedste zin van het woord worden gedeeld door bijzondere sprekers, muzikanten, verhalenvertellers. Het Singlefeestje draait ‘songs for freedom’ die vooraf en tijdens het festival worden aangevraagd door bezoekers van het festival.

Creatieve tuin tijdens Bevrijdingsfestival Overijssel 2014
Ook nieuw dit jaar is de ‘Creatieve tuin’, waar creatieve of culturele ondernemers en kunstenaars uit diverse disciplines uitgedaagd worden creatieve vrijheid door te geven op één van de meest toonaangevende Bevrijdingsfestivals van Nederland! Wil je weten hoe? Lees dan verder hoe je jou bijdrage kan leveren op BFO2014!

Creatieve tuin zoekt creatieve of culturele ondernemers en kunstenaars uit diverse disciplines!

Hoe kun jij je creatieve vrijheid doorgeven?
We vragen de deelnemers hun vertaling te geven op het thema ‘vrijheid geef je door’ en daarmee de bezoekers van het Bevrijdingsfestival Overijssel te inspireren en te mobiliseren. Dat hoef je niet alleen te doen, want zoals gezegd is de ‘Bloementuin’ het domein van Windesheim op 5 mei.

Wil je de bezoeker zangles geven, kennis laten maken met jouw werk, workshops aanbieden, producten verkopen, demonstraties geven en/of interactie aangaan met de festivalbezoekers you name it! <<lees hier meer over Bevrijdingsfestival Overijssel 2014 en hoe je mee kunt doen>>   

 

je kunt mij ook volgen via deze social media kanalen
© Copyright 2014 Gooitz | Website door Friks Web & Marketing