cityhub

gooitz » cityhub

Urban hotel for the new generation
Vandaag bracht ik een bezoek bij twee hele gedreven en innovatieve ondernemers, Sem Schuurkes en Pieter van Tilburg van CityHub Amsterdam. Ondernemers met een visie op hotels en logeren én met een idee. Ze vertelden dat ze hun eigen slaapervaringen tijdens vele reizen hebben gevat in dit nieuwe hotelconcept.

Na een aantal ontwikkel jaren, veel gesprekken en ups and downs hebben Sem en Pieter hun droom waargemaakt en een pilot project in Oud-West opgezet (tot 23 april 2015). Daar hebben ze in hun prototype CityHubs, uitgeprobeerd,  ervaringen opgedaan en hun slaapconcept beter gemaakt. Binnenkort wordt de officiële Amsterdamse vestiging met 50 hubs geopend.

IMG_9914

Sem en Pieter in de onmoetingsruimte van CityHub.

cityhub?
In 2012 opende CityHub Amsterdam haar deuren, een uniek hotel. Je slaapt in een futuristische cabine in plaats van een kamer. Het concept van CityHub is eenvoudig, maar vernieuwend. Een innovatief hotelconcept met modulaire slaapcabines met digitale interface en platform. Een cabine bestaat uit een zeer fijn tweepersoonsbed met genoeg ruimte voor je bagage. Belangrijk bij dit hotelconcept is de gemeenschappelijke verblijfsruimte, daar vind je een interactief bord met informatie over boeiende programma’s en evenementen in de stad.

CityHub reizigers vanuit heel de wereld kunnen op een betaalbare manier logeren en mensen ontmoeten tijdens hun reis. Dat laatste is heel belangrijk in het concept, de ontmoetingen die reizigers in de leuke gezamenlijke ruimte hebben en ervaringen die met elkaar gedeeld worden om elkaar te inspireren. Online delen reizigres tips en delen dat met nieuwe bezoekers.

parijs
Als het pilothotel in Amsterdam eind deze maand sluit, dan opent een nieuwe pilot van CityHub in Parijs. Sem en Pieter hebben een lokale ondernemer gevonden die in Parijs de CityHub wil hosten, de CityHost. In de toekomst worden er meer CityHubs geopend, gerund door lokale ondernemers. Zou gaaf zijn als naast de grotere steden ook in Zwolle een CityHub komt.

je kunt mij ook volgen via deze social media kanalen
© Copyright 2015 Gooitz | Website door Friks Web & Marketing