CITY AT EYE LEVEL KIDS – INTERVIEW

gooitz » CITY AT EYE LEVEL KIDS – INTERVIEW

 

Alle perspectieven aan tafel bij het interview over de Stad op ooghoogte Kids, dat is gelukt. Lees het prachtige magazine AMUSE KIDS van AM Gebiedsontwikkeling onlangs gepresenteerd op de PROVADA 

 

Het is dan ook heel tof dat Pjotr Pypaert (10 jaar) mee mocht werken van zijn ouders Janneke Honings en David, want zonder Pjotr had ik dit interview niet gedaan. Waarom niet? Omdat het anders weer OVER kinderen gaat en dat is nu net waar mijn missie over gaat: MET kinderen betere plekken maken. Daarnaast heb ik Heidy van Essen gevraagd om als creative bureaucrat vanuit haar rol bij provincie Overijssel en Studio Vers Bestuur mee te doen. We hebben mensen als Heidy nodig om het anders te willen proberen, anders dan dat we tot nu toe hebben gedaan.

Foto Annefleur Schep vlnr: Gooitske Zijlstra, Pjotr Pypaert, Heidy van Essen

We hopen dat we met het verhaal veel mensen inspiratie hebben gegeven om andere perspectieven te belichten. En ik wil Anneke Jongerius en Ronald Huikeshoven  bedanken voor de uitnodiging om dit verhaal te vertellen. We werken in de toekomst graag samen aan een kindvriendelijke stad.

Lees het magazine digitaal. 

 

Wil je meer weten over de Stad op ooghoogte kids (city at eye level kids)? Of Placemaking Europe Kids? Neem dan contact op met Gooitske Zijlstra van gooitz.  

 

 

je kunt mij ook volgen via deze social media kanalen
© Copyright 2021 Gooitz | Website door Friks Web & Marketing