Cibap en Club Cele werken samen

gooitz » Cibap en Club Cele werken samen

Na anderhalf jaar krijgt Club Cele langzaam een naam in Zwolle en omgeving. Club Cele wil hét podium en platform zijn voor regio Zwolle waar beweging tot stand komt die zichtbaar effect heeft op de leefbaarheid van de stad Zwolle. Club Cele stond aan de basis van meerdere initiatieven in de stad en het komende jaar gaan we deze positie verstevigen door programma’s die er toe doen te programmeren, nog meer samen te werken en publiek te interesseren voor ons platform.

Wij werken ook graag met het onderwijs samen. Zo ontvingen wij op woensdag 16 november 42 gemotiveerde tweede en derde jaars studenten van Cipab, vakschool voor verbeelding. Het zijn studenten die bij de opleiding mediavormgever, mediaredacteur en grafische vormgeving studeren.

De studenten gaan tot en met januari 2017 in groepjes aan de vraag werken hoe wij jongeren kunnen aanspreken en betrekken bij de maatschappelijke discussies die we bij Club Cele voeren, omdat ook hun aandeel waardevol is voor de gesprekken die wij voeren.

Ik mag elke week een halve dag in de Ontwerpfabriek werken, zodat de studenten vragen kunnen stellen en we van gedachte kunnen wisselen over hun ideeën.

Gooitske Zijlstra in gesprek met een van de studenten buro's op De Ontwerpfabriek [Foto Danielle Kooijker]

Gooitske Zijlstra in gesprek met een van de studenten buro’s op De Ontwerpfabriek [Foto Danielle Kooijker]

Het is erg leuk om in de Ontwerpfabriek de dynamiek van de school te voelen en ik kijk dan ook enorm uit naar de concepten die de studenten bedenken. Op zes december krijg ik de eerste concepten ideeen gepresenteerd en ben ik benieuwd naar de resultaten tot nu toe.

je kunt mij ook volgen via deze social media kanalen
© Copyright 2016 Gooitz | Website door Friks Web & Marketing