avonturen zijn spannend

gooitz » avonturen zijn spannend

Er staat ons nog een heel avontuur te wachten, realiserend dat in een paar jaar tijd technologie de wereld zoveel anders heeft gemaakt. Kijk alleen al naar wat voor impact het internet en sociale media op de wereld heeft. Volgens Jeff Jarvis is de uitvinding van het internet te vergelijken met de grootste uitvindingen die de mensheid ooit heeft ondergaan.

Afgelopen jaar was in vele opzichten een groot avontuur. Afgezet tegen de wereldproblematiek komt het niet in de buurt bij alle veranderingen die op stapel staan de komende tijd. Ik kom net terug van een bezoek aan Paraguay, Argentinië en Brazilië, je voelt en ziet gewoon dat daar verandering plaats vindt. De mensen zien kansen en pakken ze en worden er blij van. Dat over een poosje hele andere landen het uit gaan maken in de wereld, dat voel je gewoon. Dat was nooit zo snel gegaan zonder de technologie.

Zo geldt het voor mij persoonlijk ook. Zonder die technologie en de impact van het internet en sociale media is één van de avonturen, waar ik met gooitz aandeel in had nooit zo snel werkelijkheid geworden. Dat avontuur heet Woefstok Festival.

Uiteindelijk gaat ondernemen over wie waar blij van wordt en met Woefstok hebben we heel veel mensen blij gemaakt. Dat hebben we kunnen doen door met behulp van het Business Model Canvas samen waarde te creëren voor heel veel mensen. Als je in staat bent andere mensen blij te maken, dan zijn ze vaak bereid om iets terug te doen.

En daar komt de technologie om de hoek kijken, dit versnelt alles. Het Woefstok avontuur was enorm, daar kom je als rijk mens uit en is machtig mooi om mee te maken.
Het smaakt naar meer en benieuwd naar wat er komen gaat. Heeft Jeff Jarvis het bij het juiste eind en maken we deel uit van iets heel groots. Avonturen zijn spannend!

Terugblik Woefstok Festival 2012
Blader je mee terug in mijn avontuur? In bijgaand Woefstok Magazine een terugblik op het Woefstok Avontuur 2012. Met dank aan mede bestuurslid Inez van der Voet die mij in ieder geval blij heeft gemaakt met dit prachtig digitaal vormgegeven magazine. En ook dank aan alle mensen die Woefstok Festival mogelijk hebben gemaakt.

je kunt mij ook volgen via deze social media kanalen
© Copyright 2013 Gooitz | Website door Friks Web & Marketing